Чужденци се оплакаха, че умишлен палеж е унищожил фабриката им в Габровско

...
Чужденци се оплакаха, че умишлен палеж е унищожил фабриката им в Габровско
Коментари Харесай

Чужденци се оплакаха, че умишлен палеж унищожава бизнеса им у нас

Чужденци се оплакаха, че тенденциозен палеж е унищожил фабриката им в Габровско и изтрива бизнеса им, предава. В нощта на събота против неделя пламват част от пространствата в габровското село Враниловци. На кадри се виждат пламъците, които бързо се разрастват. Собствениците на фабриката, които са нидерландски жители, твърдят, че органите на реда неглижират случая.

" Виждат се хора с качулки, които чупят стъклото на колите. Хвърлят течност вътре, палят постройката и палят офис-сградата начело ", разказва Патрик Кайзер  - притежател на фабрика за преправка на мазнини. 

Толкова е мощен гърмежа, че от самата вълна единият причинител получава пострадвания и взривната вълна го дърпа обратно, добавя и Марияна Кайзер.

Те настоявам още: " През 2017-та година в кв. „ Бъкстон ” наш длъжностен автомобил беше взривен. Имаме случай от Варна и София. Тормоз на личен състав. Тук не става въпрос за персонални връзки, а за бизнес  - компания с 30 чиновници да бъде изтрита, изясни Кайзер.

Фирмата се занимава с изкупуването на непотребна лой от заведения за хранене в страната. Според нейните собсвеници, тя е от 11 години на пазара и са направени 2 млн.лв вложения. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР